trosiak
Junior Member

Registered: 30-8-2013
Member Is Offline
|
|
Kto ogarnia wizualizacje 3D i nie kasuje za to przesadnie?
Potrzebuję studia graficznego z doświadczeniem w temacie grafiki trójwymiarowej. Chodzi mi o wykonanie dwóch wizualizacji,
dość rozbudowanych. Wkomponowanie obiektu którego jeszcze nie ma w plener który jest Zależy mi na bardzo na wysokiej jakości tego bo to dość ważna biznesowa kwestia.
|
|
xix
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Musisz postawić na fachowców, nie widzę innego rozwiązania. Do czegoś mniejszego mógłbyś szukać studenta
grafiki ale w takiej sytuacji w grę wchodzi jedynie ktoś znający temat 3D od podszewki.
|
|
prezenterka
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Kiedyś mój facet robił takie rzeczy ale od dłuższego czasu już się tym nie zajmuje. Poszukaj jakiegoś studia
graficznego, sporo ich jest teraz.
|
|
kopruch
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nie radzę Ci oszczędzać na tym bo w przypadku takich grafik bardzo łatwo trafić na bubla. Widywałem już grafiki do
jakichś poważnych biznesowych prezentacji które były jakimiś totalnymi bohomazami.
|
|
EwaB
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Firma gdzie pracuję korzystała z usług tego studia altariastudio.com/. Bardzo dobrze się spisali, nie tylko wykonali dla nas
wizualizacje 3D produktów ale też znakomitą animację reklamową. Cenowo wypadli bardzo na plus w porównaniu z warszawskim studiem
które pracowało dla nas kiedyś. No i wykonali wszystkie grafiki terminowo czego ich poprzednicy niestety nie umieli. Prawdopodobnie
będziemy im zlecać w najbliższych miesiącach wizualizację architektoniczną naszej przyszłej siedziby.
|
|
Asymptota
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Miałam jakiś czas temu ciągoty w tym kierunku, grafika, modelowanie 3D i tym podobne rzeczy. Chyba zabrakło mi zapału a
szkoda bo dziś graficy są świetnie opłacaną grupą zawodową.
|
|
tirowiec
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Na najlepsze zarobki mogą liczyć jedynie najlepsi z grafików. Wiem co mówię bo znam dobrze branżę
informatyczną. Jeśli nie jesteś na bieżąco z programami i nie masz Blendera i paru innych w małym palcu to wiele nie
zwojujesz.
|
|
donPedro
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Prawda, dobry grafik jest na wagę złota. Na przykład to studio linkowane zatrudnia kilku specjalistów z najwyższej
półki i według mnie trudno o lepszego wykonawcę w temacie wizualizacji.
|
|