zdzislawa
Junior Member

Registered: 30-8-2013
Member Is Offline
|
|
Bransoletki z masy perłowej? Czy te wyroby są dobrej jakości?
Hej wszystkim. Na zakończenie roku dla dziewczyn chcemy kupić takie bransoletki z masy perłowej. Jest to bardzo fajna ozdoba, kolorowa
i do tego cena jest bardzo atrakcyjna. Wie ktoś może gdzie można coś takiego nabyć i czy te wyroby są dobrej
jakości?
|
|
tirowiec
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Może dziewczyna zamawia biżuterię na stronie myness.pl i bardzo sobie chwali. Na stronie mają duży wybór w fajnych
cenach a do tego domyślam się że zamówienie będzie na więcej niż jedną sztukę więc pewnie można
powalczyć o jakiś dodatkowy rabat
|
|
Kalamarnica
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Możesz sobie zobaczyć właśnie na https://myness.pl/pl/c/Masa-perlowa/2178403. Jest tam kilka ciekawych wzorów bransoletek z masy perłowej. Sama kupiłam coś
takiego córce z rok albo dwa lata temu i nosi do dzisiaj. Sama masa jest bardzo trwała
|
|
EwaB
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Z masy perłowej robi się teraz wiele ozdób i jest to bardzo fajny materiał. Sama widziałam gdzieś w internecie jak
robią z takiej masy coś na wzór pereł. Jak ktoś się nie zna to może pomyśleć że są prawdziwe.
Kwestia tylko żeby były wyprodukowane w wysokiej jakości
|
|
migacz
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Serio? Widziałem takie imitacje pereł i ok, jest to fajna ozdoba ale w niczym to nie przypomina prawdziwych pereł. Miałem
kiedyś okazję zobaczyć jak wyglądają prawdziwe i od razu widać że jest to wysokiej klasy produkt. Tak czy inaczej
masa perłowa bardzo fajnie spisuje się jako dodatek do biżuterii.
|
|
Rockman
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Mnie kiedyś bardzo interesował akwamaryn bransoletka z takimi dodatkami bardzo ładnie leży na ręce i moja dziewczyna
była strasznie zadowolona z prezentu. Jak ktoś chce to może sobie zobaczyć na https://myness.pl/pl/c/Akwamaryn/2178410. Idealne na prezent.
|
|
zdzislawa
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nam chodzi tylko i wyłącznie żeby dać dziewczyną z klasy jakieś upominki. Nie chcemy kupować książek ani
innych tego typu rzeczy a takie bransoletki nie tylko ładnie będą prezentować się na ręce ale zostaną na pewno
użyte dużo częściej niż książka która pewnie przeleży na półce kilka lat.
|
|